observations – 29

i miss my family
– 19 x 25 cm

de trappenman

Op weg naar beneden kwam ik de man van de trappen poetsen tegen. Bent u de nieuwe huismeester? vroeg ik? Nee en daar begon hij…

hij woonde nu in Krommenie, in een huis. Nee hier zou hij voor geen goud willen wonen. Iedereen gooien ze hier maar neer. Maar in het huis in Krommenie woonde hij ook niet graag. Hij mist zijn familie op het kamp, maar zijn vrouw wil niet op het kamp wonen. Wat mis je dan? Nou de ruimte. Hij had een woonkamer van zeven bij tien meter gehad. Als hij de deur opendeed van zijn wagen dan groette hij alle buren, vaak familie. Iedereen loopt bij elkaar binnen. Bij zijn nieuwe huis staan er allemaal schuttingen tussen hem en zijn buren. En dan de rare muziek van zijn buurman. Nee in het kamp waren ze allemaal fan van hollandse zangers Frans Bauer enzo. En mocht een zoon een cd van de beatles of zo opzetten dan zou vader binnenkomen, de cd speler openen en de cd kapot breken. Die herrie komt hier niet binnen!

Zo bleef het heerlijk hollands.. Ja zodra het weekend was pakte hij zijn kleren en was hij in het kamp tot zondagavond..

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.